Національний реєстр
FB YouTube Контакти
Всеукраїнський реєстр пацієнтів
з життєвозагрозливими захворюваннями серця

Угода про конфіденційність та захист персональних даних

Ця Угода про конфіденційність та захист персональних даних (далі — Угода) регулює відносини з обробки (збір, накопичення, зберігання, уточнення, використання, передання, блокування, знищення) адміністрацією сайту «scd.com.ua» (далі — Адміністрація), персональних даних будь-якої юридичної особи, або фізичної особи – підприємця, або їх співробітників, які зареєструвалися на сайті «scd.com.ua» (далі — Користувач).

Зареєструвавшись на сайті «scd.com.ua» (далі — Сайт) або підписавши письмовий дозвіл на реєстрацію та надавши свої персональні дані, Користувач підтверджує, що прочитав та висловив цілковиту згоду з умовами Угоди без будь-якої зміни чи доповнення, а також дозволив Адміністрації обробку своїх персональних даних.

1. ДЖЕРЕЛА ІНФОРМАЦІЇ

1.1. Адміністрації доступна інформація, яку вона отримує такими способами:

– інформація, яку Користувачі надають:

а) при реєстрації Користувача на Сайті,

б) при внесенні інформації на сайт Користувачем, який отримав дозвіл від третьої особи,

в) в рамках заходів, які проводить Адміністрація (опитування, заяви, форми зворотного зв’язку),

г) шляхом внесення записів Користувачем у реєстраційні онлайн-форми під час користування послугами, наданими на Сайті;

– під час листування Адміністрації з Користувачами електронною поштою;

– технічна інформація — дані про інтернет-провайдера Користувача, IP-адресу, характеристики ПК та програмного забезпечення, якими він користується, дані про завантажені та вивантажені на Сайт файли і т. п.;

1.2. Конфіденційною в розумінні цієї Угоди може бути визнана лише інформація, яка зберігається в базі даних Сайту в зашифрованому вигляді та доступна для перегляду виключно Адміністрації.

1.3. Інформація про особу, яку вона добровільно розмістила у загальних розділах Сайту під час заповнення реєстраційних онлайн-форм та яка є доступною для будь-якого Користувача Сайту, або інформація, яку можна вільно отримати з інших загальнодоступних джерел, не є конфіденційною.

2. БЕЗПЕКА

2.1. Адміністрація використовує сучасні технології для забезпечення конфіденційності персональних даних, а також даних, які залишають Користувачі при заповненні реєстраційних онлайн-форм, з метою забезпечення максимального захисту інформації.

2.2. Доступ до особистої інформації Користувача здійснюється через систему авторизації з логіном та паролем. Користувач зобов’язується самостійно забезпечити збереження авторизаційних даних, ні під яким приводом не розголошувати їх третім особам. Будь-які зміни особистої інформації або додані в Реєстр, внесені через авторизаційні дані, будуть вважатися такими, які Користувач здійснив особисто.

3. ВИКОРИСТАННЯ ІНФОРМАЦІЇ

3.1. Адміністрація здійснює обробку тільки тієї інформації, яку Користувач надає добровільно.

3.2. Адміністрація має право на обробку персональної інформації про Користувача, отриманої згідно з п. 1.1.

3.3. Персональною інформацією Користувача, отриманою згідно з п. 1.1., є:

– прізвище ім’я по батькові;

– адреса;

– електронна адреса, телефон контактна інформація;

– інформація, яку можна отримати з файлів cookies;

3.4. Адміністрація оброблює персональну інформацію Користувача для:

– надання послуг сайту;

– оцінки зацікавлення Користувачів у наших послугах та інформування їх про нові послуги та оновлення Сайту;

– вирішення спорів та суперечливих ситуацій;

– іншого, про що Адміністрація сповіщає Користувача, запитуючи приватну інформацію.

3.5. Адміністрація може використовувати персональні дані Користувача з метою розсилання повідомлень технічного та адміністративного характеру, новин.

3.6. Адміністрація використовує технології відстеження (файли cookies) для збирання таких персональних даних, як тип браузера або операційна система, сторінка-посилання, шлях на Сайті, домен інтернет-провайдера і т. п., з метою отримання загальної інформації про те, як Користувачі користуються Сайтом. Файли cookies дозволяють удосконалювати цей Сайт відповідно до вимог його Користувачів.

3.7. Адміністрація зберігає всю інформацію, зібрану з використанням файлів cookies, у форматі, який не передбачає можливості ідентифікувати особу. Інформація, яку отримують через файли cookies, не може бути відкрита третім особам. Ця інформація не буде несанкціоновано передаватися третім особам.

3.8. Інформація, зібрана про Користувача, не підлягає розголошенню третім особам, окрім випадків, передбачених законодавством України або за особистою згодою Користувача.

3.9. Інформацію збирається з метою систематизації медичних показників та проведення аналізу отриманих результатів, з метою об’єктивізації потреби в наданні високоспеціалізованої кардіологічної та кардіохірургічної допомоги даній категорії пацієнтів.

3.10. Зібрана інформація використовується для популяризації передових, сучасних та загально визнаних методів терапії. Мета Реєстру покращити доступність до високоспеціалізованої медичної допомоги та оптимізувати її використання.

3.11. Інформація надається організаторам Реєстру, лікарям-науковцям або іншим надійним особам для обробки відповідно до інструкцій Сайту і цієї Політики конфіденційності, а також із дотриманням інших належних критеріїв конфіденційності та безпеки.

3.12. Адміністрація має можливість повідомляти особисту інформацію компаніям, організаціям або особам поза межами Реєстру за умови добросовісного припущення, що доступ, використання, збереження чи розголошення такої інформації є обґрунтовано необхідним для:
- дотримання будь-якого чинного законодавства, нормативних актів, судових процесів чи вимог влади, які можуть бути виконані в примусовому порядку;
- виконання відповідних Загальних положень та умов Реєстру, зокрема, відстеження можливих порушень;
- виявлення шахрайства, порушення безпеки чи технічних проблем, а також запобігання чи вжиття інших заходів із протидії їм;
- захисту прав, власності чи безпеки Реєстру, її користувачів і громадськості, як цього вимагає чи дозволяє закон.

4. ЗАКЛЮЧНІ ПОЛОЖЕННЯ

4.1. Заповнюючи форму реєстрації на Сайті або відвідуючи сторінки Сайту, Користувач автоматично приймає умови Угоди.

4.2. При обробці Адміністрацією персональних даних Користувача він має такі самі права, що й суб’єкт персональних даних, права якого передбачені в ст. 8 ЗУ «Про захист персональних даних».

4.3. Діяльність Адміністрації здійснюється відповідно до законодавства України. Будь-які претензії, спори, офіційні звернення будуть розглянуті виключно в порядку, передбаченому законодавством України.

4.4. Умови цієї Угоди Адміністрація може змінювати в односторонньому порядку, і вони набирають чинності протягом семи календарних днів з моменту їх публікації на Сайті. Якщо зміни будуть суттєвими, Адміністрація проінформує Користувача електронною поштою (надсилається на адресу електронної пошти, зазначену при реєстрації) або шляхом повідомлення на цьому Сайті до набрання чинності змінами.




Всеукраїнський реєстр пацієнтів з життєвозагрозливими захворюваннями серця
Угода користувача про використання сайту та програмного забезпечення
Угода про конфіденційність та захист персональних даних